Voor al het groen in uw tuin

Vakkundige boomverzorging in Utrecht e.o.

Als hoveniersbedrijf in Doorn hebben wij ons gespecialiseerd in boomverzorging in Utrecht en omgeving. Wij hebben namelijk alle kennis, kunde en gereedschappen in huis om iedere klus veilig en snel uit te voeren. Zijn er bomen in uw tuin die gekapt moeten worden? Of moeten uw bomen gesnoeid worden? Wij kunnen deze klus snel voor u klaren omdat wij een klein bedrijf zijn. Hierdoor zijn wij flexibel en kunnen wij snel een afspraak met u maken. Ons werkgebied ligt over het algemeen in de Utrechtse Heuvelrug maar wij kunnen overal komen om u van dienst te zijn. Bij het verzorgen en snoeien van bomen maken wij altijd gebruik van professionele materialen. Hierdoor kunnen wij ons werk veilig en betrouwbaar uitvoeren. Wilt u een inkijkje krijgen in onze werkzaamheden op het gebied van boomverzorging in Utrecht en omgeving? Volg ons dan op Facebook!

Tuin onderhoudWerkwijze bij boomverzorging in Utrecht en omgeving

Bij onze werkzaamheden op het gebied van boomverzorging nabij Utrecht, gaan wij vakkundig en efficiënt te werk. Wij zijn volledig gecertificeerd om al het klim- en zaagwerk naar behoren uit te voeren. U bent er dus van verzekerd dat alles veilig zal verlopen. Moeten er hele hoge bomen in uw tuin worden gekapt? Dan maken wij waarschijnlijk gebruik van onze hoogwerkers. In sommige gevallen kunnen wij het werk ook klimmend uitvoeren. Dat is geheel afhankelijk van de situatie en zullen wij op voorhand uiteraard eerst met u overleggen. Heeft u een vraag over bomen of wilt u een afspraak maken voor boomverzorging nabij Utrecht of ergens anders in Nederland? Neem gerust contact met ons op!

BoomverzorgingNaast boomverzorging zijn wij uw specialist voor tuinonderhoud

Wist u dat wij naast boomverzorging ook tuinonderhoud uitvoeren als hovenier in Doorn? Wij kunnen bijvoorbeeld het gras op uw gazon met regelmaat maaien of onderhoud plegen aan de borders. Hierdoor kunt u genieten van uw tuin zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het onderhoud. Wilt u wat meer groen in uw tuin? Het planten van bomen behoort ook tot ons takenpakket. Kortom: voor al het groen in uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u een afspraak in plannen voor boomverzorging in Utrecht of omgeving of voor tuinonderhoud? Maak direct een afspraak door te bellen naar 06-83090083 of mail naar info@broekhofboomverzorging.nl.

Neem contact op