Voor al het groen in uw tuin

Boomverzorger en hovenier in Doorn en omgeving

Bent u op zoek naar een hovenier in Doorn en omgeving voor al uw groenverzorging? Wij hebben een grote passie en veel kennis over alles wat groen is. In onze werkzaamheden op het gebied van boomverzorging en tuinonderhoud komt deze passie terug. Ons hart heeft altijd al gelegen bij het buiten zijn en buiten werken en daarom zijn wij boomverzorger geworden. Verder hebben wij ook de opleiding tot hovenier afgerond waardoor wij veel vakkundige kennis over groen bezitten. Doordat wij een klein hoveniersbedrijf in Doorn en omgeving zijn, zijn wij flexibel en snel inzetbaar voor uw klus in regio Utrecht. Ons werkgebied ligt rond de Utrechtse Heuvelrug maar wij komen overal naar toe om de groene klus te klaren. Zoekt u een boomverzorger/hovenier in Doorn en omgeving die vakkundig en persoonlijk te werk gaat? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Tuin onderhoudHovenier in Doorn gespecialiseerd in boomverzorging

Als hovenier in Doorn hebben wij alle kennis, kunde en gereedschap om iedere klus veilig en snel uit te voeren. Onze specialisatie ligt naast tuinonderhoud in boomverzorging in Utrecht en omgeving. Hiervoor hebben wij alle certificaties behaald, waardoor wij het klim- en zaagwerk veilig en accuraat kunnen uitvoeren. Moeten uw bomen gesnoeid of gekapt worden? Wilt u graag advies inwinnen over uw bomen van een expert? Of is het nodig om stronken te verwijderen of wilt u nieuwe bomen laten planten? Dit valt allemaal onder ons takenpakket en wij helpen u daar graag bij. Bent u benieuwd wat wij als hovenier in Doorn voor u kunnen beteken op het gebied van boomverzorging? Neem contact met ons op!

Boomverzorging Wat gebeurt er met het overgebleven hout?

Bij het uitvoeren van kapwerkzaamheden blijft er vaak hout over. Zonde als daar niks mee zou gebeuren! Het is namelijk heel goed bruikbaar als haardhout. Tijdens het uitvoeren van vel- en ruimingswerkzaamheden gebruiken wij geen grote zware machines. Hierdoor blijft de bodem en overige beplanting zoveel mogelijk behouden. Het enigste wat overblijft is het hout dat wordt gewonnen van bomen uit tuinen waar wij onderhoud plegen. Bent u op zoek naar haardhout? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Of wilt u een afspraak inplannen om uw bomen te laten kappen? Neem direct contact met ons op door te bellen naar 31 6 83 0900 83 of mail naar info@broekhofboomverzorging.nl.

Neem contact op