Voor al het groen in uw tuin

Inschakelen van vakkundig hoveniersbedrijf in Doorn

Wilt u een vakkundig hoveniersbedrijf in Doorn of Utrecht en omgeving inschakelen voor uw tuinonderhoud? Wij hebben een grote passie voor alles wat groen is en werken vakkundig en snel. Heeft u geen idee waar u met het onderhoud van uw tuin moet beginnen? Of zoekt u iemand die het onderhoud van uw tuin deels of volledig op zich kan nemen? Dat doen wij graag voor u want ons hart ligt bij het buiten zijn en werken en gaan daarom met veel plezier voor u aan de slag. Wij kunnen bijvoorbeeld het gazon voor u maaien of de borders onderhouden. Ook het snoeien van planten of het kappen van bomen, behoort tot ons takenpakket. Wij hebben ons namelijk gespecialiseerd in boomverzorging in Utrecht en omgeving. Wilt u graag genieten uw tuin? Wij werken snel en persoonlijk, waardoor u verzekerd bent van een mooi resultaat. Natuurlijk nemen wij, indien nodig, ook het afval mee. Volg ons ook op Facebook om een inkijkje te krijgen in onze werkzaamheden als hoveniersbedrijf in Doorn en Utrecht!

Tuin onderhoudBoomverzorging door hoveniersbedrijf in Doorn

Als hoveniersbedrijf in onder andere Utrecht en Doorn hebben wij alle kennis, kunde en gereedschappen in huis om elke bomenklus veilig en snel uit te voeren. Wij kunnen alle maten bomen snoeien en kappen en advies geven over boomverzorging. Daarnaast is het mogelijk dat wij stronken verwijderen en nieuwe bomen aanplanten. Bij al onze werkzaamheden maken wij gebruik van professioneel gereedschap om de klus snel en veilig te klaren. Zo snoeien en kappen wij hoge bomen bijvoorbeeld met een hoogwerkers. In sommige gevallen kunnen we de bomen ook klimmend kappen. Hierbij geldt altijd de leidraad dat het veilig en betrouwbaar gebeurt. Wilt u meer weten over het uitvoeren van klim- en zaagwerk van bomen? Of wilt u weten wat wij nog meer als hovenier in Doorn en omgeving voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op!

Boomverzorging

 


Specialist in boomverzorging

Wist u dat wij als hoveniersbedrijf in Utrecht en Doorn volledig gecertificeerd zijn op het gebied van boomverzorging? Naast de verzorging van bomen dragen wij ook zorg voor de omgeving wanneer wij snoei- of kapwerk van bomen verrichten. Wij maken bijvoorbeeld geen gebruik van grote zware machines. Hierdoor blijft de bodem in uw tuin en de overige beplanting zo veel mogelijk behouden. Al het hout dat wij kappen nemen we mee zodat uw tuin opgeruimd achterblijft. Zijn uw bomen aan wat snoei- of kapwerk toe? Maak direct een afspraak door te bellen naar 31 6 83 0900 83 of mail naar info@broekhofboomverzorging.nl.

Neem contact op